“Bir yandan dengeli ve leziz karışımlar yaratıyor, bir yandan da bu karışımlara eşlik edecek özel atıştırmalıklar hazırlıyoruz.”
“Kokteyl siparişi vermek kolay. Bu eğitimin ardından sipariş ettiğiniz kokteyli beğenmekse, üzgünüz ama, artık biraz zor. Çünkü “Partile”de çıtayı yükseltiyor ve birçok malzemeyi bir araya getirerek kokteyllerin sınırsız dünyasını aralıyoruz. Bir yandan dengeli ve leziz karışımlar yaratıyor, bir yandan da bu karışımlara eşlik edecek özel atıştırmalıklar hazırlıyoruz. Gelecekte vereceğiniz partilerin temelini oluşturacağınız mutfakta, şimdi parti zamanı.”
Strawberry mojito & Çilekli semizotu salatası, keçi peynir, renkli domatesler ve kıtır ekmekler ile
Chili passion & Dana etli mini quesadilla, sour cream ile
Whiskey smash & Sweet chili soslu karides şişleri
19.00-22.00
– Covid-19 pandemi süreciyle birlikte alınan tedbirler doğrultusunda MSA bünyesinde hayata geçirilen genel uygulamalar için http://msa.com.tr/workshoplar-yeni-doneme-hazir.pdf
0 yorum